Det är inte bara guld och gröna skogar…

…att vara egenföretagare. Fast att jag är ensam anställd i mitt bolag och bara har 60% uppdrag hos en och samma kund just nu, så har den här kvällen gått åt till att skattedeklarera (försenat, kommer åka på skattmasens böter), beräkna och lämna in kontrolluppgifter för 2013, betala fakturor, skicka fakturor, tidrapportera, skriva milersättningsunderlag, uppdatera hyresavtal, skatteplanera, osv, osv. Det mesta ska dessutom bokföras.

Och det där är bara vad som hade deadline just idag. Andra dagar är det annat. Än om det mesta är papperslöst nuförtiden känns det ungefär såhär (fast utan hår på huvudet):completing-necessary-paperwork

Jag hade en ambition att blogga om annat ikväll, men se det här var allt som kom ur mig. So sue me. Jag har fyra dagars pluttduttande framför mig nu så kanske lyckas bättre då. :)