Helgens bravader

En sådan rubrik inledde en helt annan typ av inlägg förr när jag bloggade om mitt partyliv på nätet innan ens termen blogg var uppfunnen. Termen blogg uppfanns ungefär när jag lade ner min blogg. Ibland är man före sin tid.

Numera ser partylivet lite annorlunda ut. Vi hade några vänner över på grill på lördagen och såhär såg det ut helt plötsligt när vi alla drog från bordet för att natta våra respektive pluttar:

DSC_0168

Vet inte vilket det mest ser ut som, en förskola eller inbrottsplats. Inte mycket till bravad oavsett egentligen. Däremot kan Zelda stoltsera med bravaden att hon börjat resa sig upp på egen hand. Så här stolt över det är hon:

DSC_0143

På dagtid är det förbannat kul, och även på morgonen när man hittar henne ståendes i sängen, men kvällstid när hon ska nattas är det mindre kul. Hon är busy-busy-busy med att resa sig upp om och om och om igen. Vadå sova? Kolla, jag kan ju ställa mig upp!

Än om jag inte kan mäta mig med Zeldas bravad är jag ändå lite nöjd över att denna helg äntligen ha fått upp de sista hyllorna i trappförrådet så att det nu ser ut såhär:

DSC_0162

Tänk vad man kan åstadkomma med lite prylar från IKEA. Hade jag inte redan slumrat till tre gånger under skrivandet av detta blogginlägg hade jag redogjort vad jag använt för prylar. Oavsett påminner inredningen mig lite om Farbror Elofs skafferi i Billeberga för er som känner till det. En fantastisk restaurang på sin tid, tills det bytte ägare och till sist lades ner.

Söndagens bravad var att packa ihop oss själva och dra till Danmark för släktkalas, och även här får IKEA credits, tack vare sina barnstolar som är lätta att demontera och ta med sig:

DSC_0179

Det är inte utan att Z&Z åter igen påminner mig om balkonggubbarna i mupparna… :)

Och DÄR slumrade jag till igen. Attanzzzz. Nu nanna. Godnatt.