Dagens bonus

Vi stack iväg för att handla lite nappar o nappflaskor idag, det är dax att ge upp svårdiskade Dr Brown och köpa något enklare. Det blev Mam Baby Bottle. Och ett gäng nappar. Kostade ungefär som ett dussin stor stark på en after work. Sånt som man gjorde förr, ni vet.

När man väl har packat ihop alla prylar och pluttar och lyckats ta sig utanför dörren sådär, vill man inte bara köra hem igen. Så vi fick för oss att hälsa på någon av våra föräldrar. Mina vann. Men de var inte hemma utan de var hos släktingar. Så vi körde dit istället så att pluttarna fick träffa sin farmor och farfar och alla andra som var där.

DSC_0429

När vi var där hann vi i princip bara mata och byta på pluttarna, skicka dem en runda runt bordet så alla fick gulla med dem lite, och sen köra hem igen. Men det bästa av allt var att min fasters man överväldigade oss med att ha gjort två gunghästar till våra tjejer!

DSC_0556

Fantastiskt fina! Och fantastiskt kul att ha något som är skapat av anhöriga och ingen annan har. Och vi som trodde nya nappar och nappflaskor skulle vara dagens stora nyhet. Tji fick vi.