Glad påsk!

hacke-easter2Eller vad man nu säger när det är annandag och påsken i princip är över. Hsh har det varit fantastiskt fint väder och kissblöjorna som fallit på min lott har varit fler än bajsblöjorna så jag kan inte annat än anse det en bra påsk. En glad påsk.

Jag har bloggat lite i mina tankar under påsken men inte skrivit ner och publicerat förrän nu, se nedan. Tyckte att jag får väl åtminstone försöka blogga lite över påskhelgen eftersom den är lika lång som alla mina helger var när jag jobbade 60% och faktiskt hann blogga en del…

Men det ÄR tufft att hinna med att blogga sedan jag började jobba heltid. De timmarna man är hemma går åt till annat. Framförallt vill man inte spendera de få timmarna som pluttarna är vakna på annat än dem, och när de väl är nattade ska hemmet ställas i ordning, disk ska diskas och plockas undan, tvätt ska tvättas o vikas, mat ska lagas o ätas, locket ska läggas på brunnen, korna ska mjölkas, katten ska kammas… det slutar oftast med att jag somnar i soffan med laptopen i knät.

Så får se när jag lyckas blogga nästa gång. Nu ska jag gå o lägga mig innan jag somnar i zzzz…..