Påskdag till övers

Vänner skulle komma på middag idag, men avbokade så vi hade helt plötsligt en påskdag till övers! Inga planer, bara vara. Men det går ju inte att bara vara, man måste göra saker. Så vi drog till skogs. Med picknickkorgen. Eller korgarna. Det är mycket som ska med när man drar till skogs för picknick med dubbel dos 9-månaders pluttar.

Å så har man helt andra kriterier för skogsmål nu. När man rekar letar man efter skogsslingor som är handikappsanpassade för rullstol, för då får vi plats med vår tvillingvagn. Dalby Söderskog är en sådan skog med sådan slinga:

DSC_0487

Och pluttarna (eller tjejerna, jag är ambivalent i mitt ordval) gillade uppenbarligen det:

DSC_0483

Eftersom vi väcks i ottan var det många soltimmar kvar efter picknicken så på vägen hem körde till BR och köpte en pool och tillräckligt många bollar för bollhav till pluttarna (om än blott torrsim idag). Det är viktigt att bollarna är större än munnarna, för annars hade dom ätit upp alla hundra:

DSC_0503

Sen kräver ju sol solmössa och solglasögon så vi stack även inom H&M och köpte nyss nämnda samt lite annat till dem (det är f-n svårt att låta bli och köpa när man ser en skitsöt klänning i storlek 74… kan man söka hjälp för sånt? Klänningarna är förresten inte med i bild):

DSC_0514

DSC_0520

Zoey säger som sin pappa: ”Thä fjoutsjår’s såo brajt aj gadda whäär sjejds!”