Liiiiite orättvist är det allt…

Vi swappar pluttar, Stina och jag. Vi matar och nattar respektive plutt varannan gång så att säga. För att de ska vänja sig lika mycket vid oss båda och vi ska lära känna dem lika mycket. Å sånt. Blöjbyten däremot, där kör vi i regel ”finders keepers”; den som plockar upp eller har plutten i famnen när det händer får jobbet.

Just därför är det lite av ett lotteri och man tycker själv att man oftast får nitlotten. Som idag på morgonen; Stina har sovit 8 timmar inatt och jag har sovit 6 timmar. Stina ska ut på tjejmiddag ikväll och jag ska ta hand om pluttarna själv. Dessutom ska hon träna innan dess och jag ska på affärsmöte (där jag bör vara utvilad!). Så vems plutt tror ni somnar om efter morgonmatningen och bjuder på ytterligare 2 timmars sömn? Stinas, såklart. Igen!

Så här sitter jag. Oduschad i samma kalsonger och t-shirt som igår. Byxor har jag inte fått på mig. På Zelda har jag bytt både kläder och blöja. Och på något vis har jag även hunnit tömma tvättmaskin och diskmaskin. Såhär känner jag mig:

tired

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://tvillingpappa.nu/liiiiite-orattvist-ar-det-allt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /storage/content/58/132158/tvillingpappa.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/58/132158/tvillingpappa.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19