Nu har det hänt igen

Kvällen innan pratar vi, Stina och jag, energiskt om vad vi ska göra dagen efter. Vi måste ju hitta på något eftersom vi inte gjorde det denna dag, eller dagen innan för den delen.

Så var det igår kväll också. Picknick i skogen, hälsa på någon, gå på shoppingcenter. Inga stora saker vi lovar oss själva, men omväxling från att bara stanna hemma. Så kommer morgonen och vi säger IDAG dj-vlar gäller det! Idag smäller det! Idag gör vi saker!

Så börjar vi med att morgonmata pluttarna. Sen byta blöja och kläder på dom. Sen roa dom en stund i lekhagen. Sen ska vi försöka äta frukost, samtidigt som vi roar pluttarna. Och nånstans där mitt i ska dom sova en stund. Och när vi ätit frukost och planerar att gå och duscha, då vaknar dom igen.

Dax igen att roa, byta, mata eller annan aktivitet som inte är att gå och duscha. Kanske ta hand om disken eller tvätten. Eller handla. Eller städa. Och så mata och byta på pluttarna igen. Och vips så är det lunch. Och vips så är det eftermiddag.

Och snipp-snapp-snut så är det mörkt när man tittar ut. I nästa andetag är dagen slut. Och vi två är fortfarande nerkräkta och oduschade.

hundbajshundbajs

Men IMORGON…. DÅ dj-vlar ska vi göra saker!

Godnatt.