Jamåjagleva!

Jag fyllde år iförrgår. Jamåjagleva! Tuut-tuut.

Det känns annorlunda att fylla år nu. Antalet år känns inte alls lika viktigt längre. Innan fanns det någon slags oro att allteftersom åldern ökade så gled målet och drömmen om att bli pappa längre ifrån en. Nu när man väl har nått i mål spelar åldern inte alls lika stor roll. Inte för mig iaf. Bara att skriva detta sprider ett behagligt lugn inombords.

Och så önskar jag mig andra saker nu, vilket jag även skrev om i mitt Tackbrev till tomten. Här är en sak jag önskade mig i fölsepresent i år (jo, faktiskt):

fb-2014-03-31

Och så är det rätt kul att jämföra det där inlägget med motsvarande inlägg förra året, innan jag hade blivit pappa:

fb-2013-03-31

En sak har dock inte ändrats. Jag kan inte vara utan cab på sommaren! Det är en del i att fånga våren, att inte vara innestängd under ett biltak. Den där caben jag nämnde i facebook-inlägget ovan att jag hade köpt, en Mercedes SLK 55 AMG, köpte jag faktiskt när jag visste att vi skulle få tvillingar. Tänkte att när får jag en chans att köra en 2-sitsig V8 igen? Så jag köpte en. Med planen att sälja den till hösten och eventuellt köpa 4-sits cab istället. En plan som det gått sådär med.

Så nu har jag bestämt mig för att behålla min SLK åtminstone denna sommaren också och pendla till jobbet med, när jag ändå bara är jag i bilen. Har kommit fram till att det blir inte mycket roligare bil än så för de pengarna. Har t.o.m hängt på youtube och lyssnat på ”exhaust sounds” från andra kandidater och kommit fram till att ljudet inte heller blir mycket roligare än vad jag redan har. Och så gick det snabbare än att hålla på med byten.

Så pendlar man E22:an Lund-Malmö i sommar är oddsen stora att man blir omkörd av den här bakdelen:

slk55amg-bild08-CUL8R-nobg

Ok, ska erkänna att jag fejkat nummerplåten. Eller censurerat, rättare sagt. Men bilen är min.

Tuut-tuut, wroom-wroom.